Disclaimer

Algemeen
Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld uit onze gegevens. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is.
Klusbedrijf Toussaint is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en/of wijzigingen in deze website.
Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande toestemming van Klusbedrijf Toussaint te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant.

Derden
Klusbedrijf Toussaint is dan ook niet aansprakelijk voor door derden op deze website geplaatste informatie, en geeft geen enkele garantie op de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, beeldmateriaal , links of enig andere gegevens die zijn geplaatst op deze website.
Privacy beleid
Klusbedrijf Toussaint zal de persoonlijke gegevens van de klant niet ter beschikking stellen aan derden die niet gelieerd zijn aan Klusbedrijf Toussaint.

Persoonlijke gegevens
De persoonlijke gegevens van alle gebruikers die op de website Klusbedrijf Toussaint door het verzenden van formulieren in bezit zijn gekomen, worden met zorg en ten alle tijde vertrouwelijk behandeld.

Webmaster
Deze internetwebsite van Klusbedrijf Toussaint is gecreëerd door GP Computers in opdracht van Klusbedrijf Toussaint.
Email: <a title=”Email versturen” href=”mailto:info@gpcomputers.nl”>info@gpcomputers.nl</a>

Copyright © 2013
Het is niet toegestaan om informatie, gegevens en grafische afbeeldingen afkomstig van deze website zonder voorafgaande toestemming van Klusbedrijf Toussaint te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook, tenzij anders wordt aangeven op de internetsite van Klusbedrijf Toussaint. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. Alle rechten voorbehouden.

Klusbedrijf Toussaint behoudt zich het recht voor deze disclaimer van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.